Bio based studentski paviljon – pozivnica

U okviru projekta „Bio based studentski paviljon“  udruženje Green Council organizuje novo okupljanje uz projekat 2019 „Sharing Laboratory“ održivi dizajn za zajednički rad studenata u JI regionu Evrope od 16. do 20. augusta 2019. godine, u saradnji sa Internacionalnim BURCH Univerzitetom (IBU), GIZ Otvorenim Regionalnim Fondom za JIE – Energetska Efikasnost i velikim brojem Vas partnera.

Posebno zadovoljstvo nam je da je ovaj projekat i dio EU HORIZON 2020 SMARTER projekta.

Ovaj studentski paviljon gradio se od preko 80% recikliranog materijala. Prostor će biti korišten za organizovanje izložbi i prezentacija, kao mjesto okupljanja studenata i kao eksperimentalno istraživačka laboratorija za nZEB. Ovaj paviljon je primjer kako uz upotrebu prirodnih, lokalnih i recikliranih materijala moguće doprinijeti zaštiti životne okoline., energetskoj efikasnosti, poduzetništvu ali i kreirati moderan prostor dostupan i prilagođen svima podjednako.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite na otvaranju radionica za 2019 godinu te da svojim aktivnim učešćem doprinesete razvijanju pozitivne priče za ovaj važan projekat. Okupljanje će se održati 16.08.2019. godine na Inetrnacionalnom BURCH Univerzitetu (IBU), ulica Francuske revolucije bb, Ilidža u Sarajevu, sa početkom u 10:00 h. U prilogu vam šaljemo plan rada 16- 20 august. 2019. Naravno da ste dobro došli da nam se priključite ne samo na otvaranju.

Molimo vas da vaše učešće potvrdite najkasnije do 13. augusta 2019. god. putem maila na adresu info@green-council.org ili pozivom na telefon +38761837821.

Agendu možete preuzeti ovdje.