Green Council održava posljednju ovogodišnju radionicu u Bosanskom Petrovcu

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na radionicu koja se održava u okviru projekta: Poljoprivreda i ruralni razvoj u službi održivog razvoja „, koju organizuje udruženje „Savjet za zelenu gradnju“ /“Green Council“ uz podršku Fondacije Heinrich Böll , čiji osnovni cilj jeste potaći ekološku modernizaciju poljoprivrede, te doprinijeti ubrzavanju procesa približavanja BiH ka EU u sektoru poljoprivrede i klimatskih promjena, odnosno općenito u sektoru ruralnog razvoja.

Cilj radionice jeste učesnicima prezentovati strateški plan zagovaranja koji smo pripremili uz podršku partnerskih organzacija u novembru prošle godine a na osnovu kojeg planiramo sa vama izraditi akcione planove za kratkoročne i dugoročne ciljeve strateškog zagovaranja te izvršiti pripremu za izradu plana komunikacije. U prilogu ovog poziva ćete naći Strateški plan zagovaranja.

Radionica će se održati u Bosanskom Petrovcu, 21.novembra 2015. godine u 11:00 časova, u prostorijama Hotela „Silver“, adresa Bosanska 75, Bosanski Petrovac.

Sve zainteresovane molimo da prijave  svoj dolazak, najkasnije do četvrtka,19. novembra, do 10:00 sati,  Isplata putnih troškova će se moći izvršiti samo za one učesnike koji se blagovremeno prijave na radionicu. Svi  oni koji se ne prijave su jednako dobrodošli, s tim da im ne možemo omogućiti isplatu putnih troškova.

U prilogu ćete pronaći prijavni list, koji trebate ispuniti i poslati nam na e-mail

aldin.kozic@green-council.org;.Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju svakim danom od  09:00-16 :00 na tel.

+387 61 252 827

+387 60 323 4127 ,

Green Council tim