Konsultativni sastanak Trebinje

Green Council organizira konzultacijske sastanke u LivnuPoštovani,

u okviru projekta koji podržava Public International Law & Policy Group (PILG) uz finansijsku podršku USAIDa,  Udruženje „Savjet za zelenu gradnju“ Green Council u okviru projekta „Uspostavljanje državnog ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u Bosni i Hercegovini – analiza koštanja i koristi“ organizuje konsultativni sastanak na kojem će učesnicama/ima biti prezentirani preliminarni rezultati istraživanja o koštanju uspostvaljanja ovog misnistarstva ali i svim ekonomskim, socijalnim i drugim koristimakod uspostavljanja neophodnih struktura u Bosni i Hercegovini iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, a u smislu olakšanja i ubrzanja procesa evropskih integracija za BiH.

Svrha ovog projekta jeste ubrzavanje procesa približavanja BiH ka EU-u, u sektoru poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Organizovanje konsultativnih sastanaka ima za cilj da podstakne dijalog i zajednički rad javnog i civilnog sektora na analizi dosadašnjih rezultata istraživanja te da se kroz sinergijsko djelovanje dođe do konstruktivnih rješenja i prijedloga za analizirane strukture u Bosni i Hercegovini. Vaše mišljenje nam je od velike važnosti.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u diskusiji na ovu jako važnu temu u okviru sastanka koji će se održati 09. 06. 2014. godine u prostorijama hotela Leotar u Trebinju sa početkom u 11:00 časova.

Bilo bi nam od izuzetnog značaja kada bi ste Vi ili neko iz Vaše institucije prisustvom  i učešćem u diskusiji doprinijeli finaliziranju ovog istraživanja.

Ukoliko imate u planu da nam se priključite u diskusiji ljubazno Vas molimo da svoje učešće potvrdite do 29.05.2014. na mail adresu amela.kozic@green-council.org kako bismo izvršili rezervaciju vašeg mjesta i registraciju.

Učesnicama/ima koje/i dolaze izvan Trebinja Green Council će pokriti putne troškove, o detaljima ćete biti naknadno informisani nakon registracije.

Molimo vas da u prilogu pozivnice pronađete dnevni red konsultativnog sastanka.

S poštovanjem,

Vaš Green Council tim

Preuzmite dnevni red i pozivnicu za konsultativni sastanak.