Pozivnica za učešće na konferenciji

eeZadovoljstvo nam je pozvati Vas da učestvujete u radu konferencije “Energijska efikasnost u zgradarstvu – polaznica održivog razvoja u Bosni i Hercegovini” koja će se održati 11. februara 2016. godine u Sarajevu, u prostorijama Internacionalnog BURCH Univerziteta.

Osnovni cilj predstojeće konferencije jeste uvezivanje svih učesnika u procesu ostvarivanja veće energijske efikasnosti u zgradarstvu u BiH, te ukazivanje na sve ekološke i ekonomske prednosti proizvodnje i organizirane primjene izolacijskih materijala proizvedenih u Bosni i Hercegovini od autohtonih sirovina kao što su ovčja vuna i slama.

Projekat je podržan od strane Ambasade Kraljevine Norveške u BiH.

U toku pripema za konferenciju tim udruženja „Green Council“ je razgovarao o ovoj važnoj temi sa ključnim akterima iz sektora energijske efikasnosti i zgradarstva, predstavnicima lokalnih i državnih institucija, te predstavnicima nevladinih organizacija, privrednih komora i donatora. Vjerujemo da će konferencija rezultirati produktivnim diskusijama, te kroz sinergijsko djelovanje svih učesnika voditi ka konstruktivnim rješenjima.

Molimo Vas da prisustvo potvrdite najkasnije do 31.01.2016. putem emaila na adresu info@eehouse.green-council.org.

Ovdje možete preuzeti aktuelni program konferencije i informativnu brošuru, a za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.